vrijdag 10 december 2010

Als we nu eens kerst vieren op 4 januari?

Ok, ik ben me aan het gooien in de naaiwereld. En wel door volgende dingen te doen:
Ik ben:
- naar het Leuvens Stiksel geweest.. Wat een super gezellige bende! Iedereen deed wat ie wou doen, niemand voelde zich tot iets verplicht en iedereen had plezier. Dat samengegoten met een lekker drankske en een lekker hapke en mijn avond was meer dan geslaagd. Zoals Flexje het zei: HELEMAAL ZEN NAAR HUIS! ik kijk al uit naar de volgende keer(11 januari)
- begonnen aan een muts voor onze klaspop. Wonder bij wonder issie nog vrij goed gelukt! Het was een drakenmuts die ze eigenlijk van Sinterklaas gekregen hadden.. De kleuters waren er meteen weg van: nu is Jules (onze klaspop) Kamiel(voor wie Kamiel niet kent... Kijk naar TV en spot de reclame van Kaatje 'zet je handen hoog maak een regenboog, 't is schuddebolle met je weet wel wat.. Met je gat!Keihip bij de kleinsten onder ons)! Foto's volgen nog, want ik ga proberen dezelfde muts voor mijn held te maken, maar dan iets meer afgewerkt (en uiteraard mogen zijn mammie en pappie niet toevallig hier een foto zien)
- als tussendoortje aan een slab beginnen werken. Niet dat ik iets in mijn buik voel pruttelen, maar gewoon als tussendoortje. Hier is wederom nog wat werk aan, ik heb een beetje een foute techniek gebruikt, oeps. Maar dat komt ooit ook nog in de sjakosj.
- vandaag naar de naailes geweest.. EN.. er zit een rits in mijne rok!!! whoet whoet! Applaus. De rok is nu voor de helft klaar. Ik ben benieuwd naar de volgende helft.  Hilde heeft me wel erg veel geholpen, maar hej, ik kan het ook lekker zelf hoor(mm)! Nee, werkelijk, 't was superleerrijk en  geweldig tof. Alleen merk ik wel dat ik "gezonde stress" krijg van het naaien..

Waarom we Kerst dit jaar op 4 januari moeten vieren????? Omdat dan mijn rok pas af gaat zijn! ik ben ne woes en durf er niet alleen verder aan te werken en pas 3 januari hebben we opnieuw les.
DUS, neem allemaal jullie agenda.
SCHRAP 25 december als kerstdatum
DUID 4 januari als kerstdatum AAN.
Bedankt (jezuske zal u ook dankbaar zijn dat hij niet meer van't einde van het jaar is)

2 opmerkingen: