donderdag 14 april 2011

hoe breng ik een vakantie door?

Al een paar leuke dagen achter de rug die ik graag met jullie deel:

Ik ben al een tijdje op zoek naar een deftig fototoestel om mijn (en mijn man zijn) avonturen op beeld te zetten als we in Zuid-Afrika zitten (daar gaan we in juli op huwelijksreis holee holee). Ik stootte (zaterdagnacht!) op een geweldige starterskit-promo en bestelde... Dinsdag kwam hij toe en nu issie van MIJ! Thuis haalden we de analoge camera boven die mama ooit kocht (ieeeel lank geleje!), het had nog zijn charmes vond ik (al werkt hij niet meer)!
Mama's aanwinst 'van toen':
Mijn nieuwe aanwinst (sony alpha 390):
Ik heb al enkele foto's genomen en ben tot nu toe zeer blij met het resultaat! Nu uitzoeken hoe de knopkes en instellingen allemaal precies werken en over een paar maanden vinden jullie hier dan enkele parels van foto's vanuit Zuid-Afrika:)

Dinsdag ging ik naar een vriendin in Gent. Zalig de straatjes doorwandelen en nieuwe dingen ontdekken. Rond de vrijdagsmarkt vond ik keiveel leuke (2ehands)winkeltjes, maar ze waren allemaal dicht, verdekkeme! Nog eens teruggaan dus als deze winkels WEL open gaan zijn!

Vandaag heel wat winkels gedaan om een cadeau te vinden voor mijn manneke, hij verjaart volgende week. Alles gevonden, het inpakken kan morgen van start gaan! Ik wandelde volgeladen naar de auto en merkte dat die toch wel vrij vuil was (lees: megasmerig!). Daarom verraste ik m'n auto op een wasbeurt in de carwash! De man die op voorhand de auto al eens afspoot, schudde zijn hoofd terwijl hij dit deed. EEE MENEER ik betaal wel omdat gij die smerigheid eraf zou halen he! (okee nee hij had gelijk het was TE ver gekomen). Toen ik even later door de gang van borstels reed, kreeg ik plots de volle lading water binnen.. Mijn open dak was blijkbaar niet helemaal afgesloten ahahahahahah... ik lag dus helemaal dicht van het lachen, alleen in een auto in de carwash...En ik was zijknat. Daarna stapte ik (zijknat dus) uit om mijn spiegels terug recht te zetten. De blikken die ik toen kreeg zijn niet te beschrijven... Bridget Jones was weer in the house!

Ok, ik moest toch drogen zeker? Dat deed ik dan maar in't spit, alwaar ik een keitoffe handtas kocht, een blousje, een rok en nog 4 leuke soepkommen.. Alles bij elkaar 10euro, mijne (natte) dag kon niet meer stuk!

Op naar morgen! (ik heb nog heel wat naaiprojecten in mijn hoofd ook hoor, het komt er precies gewoon niet van.. En als ik achter het masjien zit is het niets anders dan gevloek...)

2 opmerkingen:

 1. Hahahahahaaaa! :) Marie toch! :)
  Dju waarom rijd ik nooit op zo'n momenten voorbij de carwash? ;)
  Nu ik denk dat mijn wagen nog meer kwade blikken zou krijgen (is al meer dan een jaar niet meer gewassen)...
  Enne de laatste keer dat ik ging vergezelde de PMD-zak mij op de passagierszetel langs mij... was ook lachen haha! Buitenkant wassen, binnenkant vuilniszak... mmmh... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat schijnt een heel goed toestel te zijn, ik kijk uit naar de prachtige foto's!! En dat crawashverhaal is wel lachen :) 't zal verschieten geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen