zondag 23 januari 2011

Gsm beschermhoes!

Ik zat in de klas rustig iets te vertellen in de kring toen plots BOEM BAF BONK .. Mijn gsm uit mijn broekzak viel. Mijn GSM zit meestal in mijn broekzak (lees: als hij niet in mijn broekzak zit zit hij in mijn handtas. Zit hij daar niet in dan ben ik ernaar op zoek..). Het was niet de eerste keer dat dit gebeurde.. Een kleuter raapte mijn GSM op en gaf hem terug aan mij (wat een lieve kinderen toch he!). Maar toen bedacht ik me dat ik dringend een hoes moest maken voor dat spul..
Dus vandaag is het ervan gekomen!!! Eerst stof gezocht die goed bij mijn roos mobieltje past .. En het werd de mooie vosstof die ondertussen vrijwel iedereen heeft... Ik krijg zin om meer van die hoesjes te maken want het was gemakkelijk en heel snel klaar.. Oke nee, ik heb weer eerst liggen prullen en mijn spanning van mijn draad was te laag waardoor de ondersteek heel los was.. Waardoor ik veel heb moeten uittrekken en opnieuw heb moeten stikken.. Maar ik had moed en deze keer GEEN stress whoehoe!

Daarenboven heb ik mijn Flow-kalender ook vandaag ein-de-lijk in elkaar geprutst (leuk werkje:))...Ik heb ook heel wat voor school gewerkt. De kleuters krijgen heel wat leuke dingen voorgeschoteld in thema 'Elmer' (olifant). En ik ben nog op bezoek geweest bij de schoonouders. Vandaag was het de eerste dag in mijn leven dat ik precies meer uren had dan normaal.. Joepie, nog zo'n dagen a.u.b!!!

In de naailes zijn we vrijdag begonnen aan een tricot jurkje. Ik kijk al uit naar het resultaat want ik vind de stof ZALIG mooi!!!!

4 opmerkingen:

  1. een echte meevaller, spijtig dat ik pas in november verjaar!hint hint

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad heel mooi! Heb je een patroon gebruikt of eigen creatie? En het blijft een geweldig stofje eh :). Knap gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt tof hoesje! :) Nu valt die toch wat zachter... ;) En ik heb identiek hetzelfde probleem met die gsm... meestal broekzak, anders handtas, soms auto en zo niet bij deze 3... Kwijt! :)

    BeantwoordenVerwijderen