zondag 15 mei 2011

naaldenboekje voor mama

Een beetje veel te laat (een week om precies te zijn). Maar hé, 't was een zware week.
Vandaar nu mijn cadeautje voor moederkesdag voor u gepresenteerd: een naaldenboekje! Gezien bij vrolliewollie en niet moeilijk om te maken(als we natuurlijk niet op details gaan kijken). Ideaal dus voor mij (zeker als je wat last minute bent). De creatieve mama's waren blij (jups, in meervoud want sinds oktober heb ik een schoonmamaatje).

Veel plezier ermee, ik zie u graag mama!!!Ohja en vandaag heb ik een kater vastgehouden. Ik? EEN KATER? VASTHOUDEN??? Neeee?
Groot applaus a.u.b, ik heb een fobie voor katten. Maar het was een klein schattig roske(oh!). Sowieso zou ik binnen enkele weken weglopen van hem. Maar vandaag durfde ik het aan. Het was te schattig. Kent iemand poesjes die levenslang klein en megaschattig blijven? Dan zou ik het misschien wel aandurven haha:)

3 opmerkingen:

  1. Hihi leuk he, zo'n naaldenboekje? En handig! Toch ook eentje voor jezelf gemaakt??!!

    Binnenkort bij ons... 3 maanden oude katjes, je mag komen oefenen om die fobie weg te werken! We zullen ze goed opvoeden! :)
    Kan al niet meer wachten tot Punk en Peka ons gezinnetje aanvullen... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. <het is een heel leuk en praktisch kadootje want mijn naalden stak ik gewoon op een karton en nu mooi in een naaldenboekje,DANK U MARIE

    BeantwoordenVerwijderen