woensdag 2 maart 2011

tromgeroffel en trompetgeschal

Joehei, ik heb een award gekregen van Flexje!! Bedankt!Ik kreeg deze award omdat ze mijn blog graag leest.. Ze vindt het leuk om met mijn stoten te lachen, bijvoorbeeld als mijn naald breekt! Oei, mijn naaimachine is binnen, dus binnenkort heb ik (hopelijk) niet zoveel gebroken naalden meer DUS heeft flexje niets meer om mee te lachen.. Ik zal dus naar iets nieuws op zoek moeten gaan. Ik denk algemeen dat ze de blog hier ook gewoon graag volgt:) Dus. Dankoe voor deze appreciatie!

Zelf moet ik de award nu ook 'forwarden' naar blogs die ik graag lees. Help. Ik lees er veel graag. En help. Meestal lees ik uren aan een stuk. Maar oh! ik weet meteen drie dames die ik graag 'lees'...
TROMGEROFFEL....
mijn awards gaan naar:
- elisannaomdat ze een huishouden heeft van 4 kinderen en precies alles voor elkaar krijgt. Ze maakt hele mooie dingen en durft veel aan!
- petit karo: omdat ze zowel op haar blog als in het echt heel spontaan overkomt. Ze maakt me jaloers met haar creaties voor kinderen!
La Fille Hella: Omdat ze nog zo jong is en zoveel talent heeft! En omdat ik heel vaak aan haar moet denken. Ze heeft ooit een tutorial gemaakt voor een tricot rokje en dat wil ik al heel lang maken... Zodra de naaimachine terug is begin ik er aan! De tricot is vandaag alvast gekocht. Bedankt, fille hella!!

Goed bezig!
Nu is het aan jullie:)

4 opmerkingen:

 1. Dank u, dank u! Deze week de derde keer op rij dat ik deze award krijg, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai zeg, ik word hier wel wat emotioneel van:) Dank je wel voor de lieve woorden, dat doet een mens veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hehe... Dat van die brekende/plooiende naalden, was maar één voorbeeld hoor Marie! ;)
  Je held in de wasmand is er nog eentje... :p
  En zo zijn er nog wel... :)

  Trouwens fijn dat je het fijn vindt... :) Maakt me terug gelukkig (na een vermoeiende dag) :)

  BeantwoordenVerwijderen