zondag 16 januari 2011

Bridget Jones ging naar het Leuvens stiksel...

Er zijn heel wat momenten in mijn leven dat ik me voel zoals Bridget Jones zich moet voelen.. (voor mama: bridget jones is een dame uit een film die heel lomp is-lompe dingen zegt-vrij tot zeer onhandig is... )
Ooit begon ik zelfs met een vriendin 'bridget-jones'-momenten op te tellen. Toen we dit samen afspraken, waren we een tent aan het opzetten en viel ik over een haring... Bridget Jones -moment was er dus al na nog geen miuut!

Dinsdag was het weer zover... Ik ging vol moed samen met flexje naar het "Leuvens stiksel".
Klaar om te beginnen aan het -ondertussen beruchte- pyramidezakje van eloleo...
Ik was goed voorbereid moet ik zeggen, ik had thuis al alles mooi uitgeknipt.. Ik leende van iemand wat vliesline en streek het op mijn buitenstof... Met de verkeerde kant... DE VERKEERDE KANT. Het bleef bijgevolg niet plakken en ik voelde me al helemaal belachelijk omdat het bij de anderen zo vlot ging... Gelukkig legde flexje dan uit dat je een strijkkant en een plakkant hebt aan de vliesline. Dat weet ik nu dus ook (en jullie bij deze ook-als jullie het nog niet wisten;))

Daarna beginnen naaien... Enkele keren terug moeten losmaken want ofwel totaal naast rits gestikt ofwel totaal fout gestikt.. Spanning alom, ik haat losmaken!
Om het allemaal compleet te maken, naaide ik recht op mijn rits en brak mijn naald in twee. Dit was niet de eerste keer.. Mijn naalden waren bij deze op. Gelukkig zat er een lieve mama-van-een-kleuter-van-mijn-klas naast mij, die mij een nieuwe naald gaf (DANK U ANNELIES!). Ik kon weer verder.. Maar niet voor lang. De naald sloeg scheef en ging onderaan niet meer door het gaatje. Welkom, Bridget Jones gevoel!! De tijd drong, dus mocht ik op Flexje haar naaimachine verder doen. Gelukkig ging het vanaf dan iets vlotter en net om 22u was mijn tasje klaar! Blij, maar met een tikkeltje stress en 'brrr nooit meer' ging ik naar huis.. Dankjewel, kathleen voor de eervolle vermelding op jouw blog de dag nadien-haha-:)


Straks richting ienemiene om mijn rok volledig af te werken en donderdag volg ik nog een workshop, maar daarover meer na donderdag!

Groetjes!
Bridget Jones

6 opmerkingen:

 1. Hey Bridget Jones...

  :) Geweldig hoe je het verwoord!
  En je pyramidetasje is uiteindelijk alle moeite waard... Trouwens de reden dat mijn naald gewoon niet kan breken? :) Blijkbaar stik ik met een iets te stevige naald, waardoor het dus vaak misloopt met de dunnere stofjes. (Dank je wel Ildadee hihi)
  Maar volgend stiksel komt dat weer allemaal goed he! Beginnen we desnoods iets gemakkelijks... ;)

  Trouwens hoe heb je je blog zo fijn veranderd?!
  Ik = Jaloers... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik was vanalles aan het uittesten met dit als resultaat!!! er moet nog wel wat gesleuteld worden aan sommige delen want die zijn nu vrij onleesbaar:) gewoon uitproberen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad leuke blog-metamorfose :)
  En je ritszakje ziet er echt mooi uit! Ik heb zo'n spijt dat ik de vorige keer niet kon komen...nog 1 weekje wachten en het is weer zover(=leuvens stiksel!), tot dan hopelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uittesten is nooit slecht nee, maar ik vind gewoon geen andere achtergronden dan de standaard... :(
  Onleesbaar wel, maar jij lost dat snel op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk stofje heb je hier gebruikt! Knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mor sukkeltje toch! Al moet ik er ook wel om lachen want ik herken al mijn eerste-naaisels-frustraties. Het komt goed, wees maar gerust ;-).

  BeantwoordenVerwijderen